Delikat stort hjerte anheng

Et armbånd til en som har et stort hjerte for sin elskede. Er kjærligheten din stor og sterk og du liker klassiske smykker? Detter er et armbånd til deg! Stort sølv hjerte anheng på et flott ankerkjede er et armbånd som tiltrekker synet av mange. Velg en tekst som gravering på anhenget og nyt den følelsen av å eie noe helt unikt og personlig.

Anhenget er laget av 925 sterlingsølv og overflaten er i tillegg belagt med 1000 sterlingsølv for bedre skinnende effekt.

480 kr

Kjæreste armbånd bør være noe du har på gavelisten dinSmykker med tekst kan brukes daglig som en påminnelse om din kjæreste. Det er så enkelt å si det du følger gjennom et smykke med gravering. Et par armbånd gir deg muligheten til å være på partnerens hjerte for alltid!

Vi i Le Rêve ønsker å gi deg en unik handleopplevelse, til dette bruker vi informasjonskapsler (cookies) og pixels. Noen av disse er nødvendige for at nettbutikken vår skal fungere, andre bidrar til at du skal få en skreddersydd opplevelse. Ved å trykke «Det er greit» godkjenner du bruken av cookies og pixels.

DET ER GREIT

Scroll