1. Generelt

Disse salgsbetingelsene gjelder for alt salg av produkter fra lereve.no til forbrukere. Salgsbetingelsene utgjør sammen med din bestilling, bekreftet gjennom en ordrebekreftelse, det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet.

Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpslovenangrerettlovenmarkedsføringslovenpersonopplysningsloven og  e-handelsloven. Følg lenkene til disse lovene hvis du vil ha mer informasjon om dine rettigheter og plikter ved kjøp.

 1. Gjennomføring av kjøp i vår nettbutikk.

For at du skal føle deg trygg på hvordan man bestiller/handler i vår nettbutikk, har vi beskrevet Kjøpsguide som består av følgende punkter:

 1. Velg en av to kjøpsmulighetene i nettbutikken vår
  1. Lag selv ditt eget smykke
  2. Velg et av ferdiggjorte smykke
 2. Velg ønsket produkt
 3. Velg forsendelse og betalingsmåte
 4. Eventuell registrering av kundeprofil hos Le Rêve
 5. Kontroll av bestillingen
 6. Bekreft din bestilling og aksept av Salgsbetingelser
 7. Motta ordrebekreftelse

 

 1. Bestillings- og avtaleprosessen

Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert på vår server. Vi er samtidig bundet av din bestilling og vil, så langt det lar seg gjøre, levere varene ihht. din bestilling. Du har likevel rett til å gå fra kjøpet i henhold til lov om angrerett, se nærmere avtalens pkt. 9.

Når vi mottar din bestilling, vil vi bekrefte ordren og automatisk sende en ordrebekreftelse til deg. Les gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og undersøk om ordrebekreftelsen er i overensstemmelse med bestillingen.

 1. Opplysninger gitt i nettbutikken

Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte.

Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere din bestilling eller del av denne, dersom produktet er utsolgt. Ved utsolgtsituasjoner vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Du vil få muligheten til å akseptere vårt nye tilbud med de endringer vi angir i forhold til din bestilling, eller kansellere bestillingen.

 1. Priser

Alle priser er inkludert merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestilling og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto, frakt, emballasje m.m.

 1. Betaling

Når du handler hos Le Rêve blir betalingen behandlet av PayPal, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

 1. Reklamasjon

Etter at du har mottatt produktene, anbefaler vi at du så snart som mulig undersøker om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene er blitt skadet under transporten, eller om produktene ellers har feil eller mangler.

Ønsker du å reklamere på en vare, skal den sendes til Le Rêve med ordrenummer og en kort beskrivelse av hva som har skjedd med varen. Varen skal repareres, dersom dette er mulig. Hvis ikke mottar du en ny vare.

Le Rêve vurderer hver enkel reklamasjon individuelt.

Ved returnering/bytting skal du bruke følgende adresse:

Le Rêve

Blakstad Hageby 5D

1392 Vettre

Att: Reklamasjon

Pakk varen godt inn, så det ikke oppstår ytterligere skade. Det er ditt ansvar at pakken kommer frem til oss.

Du vil motta en e-mail fra oss når din reklamasjon er mottatt.

Produktreklamasjonen dekker ikke vanlig slitasje og skader som du selv påfører varen.

 1. Angrerett

Angrerettloven gir deg rett til å angre ditt kjøp.

Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen gir oss melding om dette (angrefrist).

Dersom du ikke har mottatt angrerettskjema enten i ordrebekreftelsen eller ved levering av produktene, utvides denne fristen til tre måneder.

Alle produkter skal leveres tilbake til oss innen rimelig tid. Eventuell returforsendelse må betales av deg. Du har risikoen for transporten tilbake til oss. Tilbakebetaling skal finne sted innen fjorten (14) dager etter at vi mottar produktet fra deg.

Produktet sendes tilbake til oss i originalemballasje, sammen med angrerettskjema.

*Angreretten gjelder ikke for smykker med gravering på.

 1. Personopplysninger

Våre kunder er opptatt av at vi håndterer personopplysninger på en betryggende måte. Under får du en nærmere beskrivelse av hvordan vi håndterer disse opplysningene.

Når du handler hos oss, oppbevarer vi blant annet navn, adresse og e-postadresse. Dette er informasjon vi trenger for å levere varene til deg via transportøren du velger, samt kontakte deg om forhold i forbindelse med bestillingen. Vi er dessuten pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgifts håndtering og eventuell garanti-/returhåndtering, slik at denne historikken ikke kan slettes.

Le Rêve selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart.

 1. Levering

Levering av produktene skjer på den måten som er angitt på ordrebekreftelsen. Vi har risikoen for produktene inntil de overtas av deg, det vil si når du har fått produktene i din besittelse.

 1. Endring i Salgsbetingelser

Le Rêve forbeholder seg retten til å endre nærværende vilkår, herunder som følge av endringer i lovgivningen.