Dyrebart gullbelagt hjerte på en trygg mørkeblå tråd med lås

Hvor stor verdi har kjæresten din for deg? Dette hjerte anhenget skal bli et perfekt symbol for kjærligheten din. Gull har alltid vært forbundet med prestisje og store verdier. Samtidig er dette anhenget festet på en mørkeblå tråd, en farge som symboliserer trygghet, ro og fred, lojalitet og tillit. Så stor symbolikk på et armbånd er ikke noe du kan gå glipp av. Ikke glem at unikheten får du sammen med en personlig gravering!

530 kr

Kjæreste armbånd bør være noe du har på gavelisten dinSmykker med tekst kan brukes daglig som en påminnelse om din kjæreste. Det er så enkelt å si det du følger gjennom et smykke med gravering. Et par armbånd gir deg muligheten til å være på partnerens hjerte for alltid!

Vi i Le Rêve ønsker å gi deg en unik handleopplevelse, til dette bruker vi informasjonskapsler (cookies) og pixels. Noen av disse er nødvendige for at nettbutikken vår skal fungere, andre bidrar til at du skal få en skreddersydd opplevelse. Ved å trykke «Det er greit» godkjenner du bruken av cookies og pixels.

DET ER GREIT

Scroll